Maso ve vinném těstíčku

Vepřové řízky plníme směsí drůbežích jater, uzeného masa a smetanového sýra.


3.0571x
45 min

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Játra nakrájíme na malé kostičky, uzené maso také, v misce smícháme játra, uzené, sýr a žloutek, směs osolíme a ochutíme paprikou. Náplň rozdělíme na řízky a pečlivě je upevníme párátky nebo provázkem. Smícháme dohromady vejce, mouku, víno a rozšleháme dohladka. Do těstíčka přidáme jemně pokrájené žampióny, řízky v něm obalíme a smažíme je zvolna v oleji.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso ve vinném těstíčku

Zpět na recept