Maso ve vinném těstíčku

Vepřové řízky plníme směsí drůbežích jater, uzeného masa a smetanového sýra.


3.0571x
45 min

Ingredience

- -olej
- -sůl
2 ksvejce
1 ksžloutek
3 lžícemouka hladká
- -pepř mletý
50 mlvíno bílé
- -paprika mletá
100 gjátra drůbeží
100 gmaso uzené
500 gkýta vepřová
50 gžampiony
50 gsýr smetanový

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Játra nakrájíme na malé kostičky, uzené maso také, v misce smícháme játra, uzené, sýr a žloutek, směs osolíme a ochutíme paprikou. Náplň rozdělíme na řízky a pečlivě je upevníme párátky nebo provázkem. Smícháme dohromady vejce, mouku, víno a rozšleháme dohladka. Do těstíčka přidáme jemně pokrájené žampióny, řízky v něm obalíme a smažíme je zvolna v oleji.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso ve vinném těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena