Vepřové řízky plníme směsí drůbežích jater, uzeného masa a smetanového sýra.
- - | olej |
- - | sůl |
2 ks | vejce |
1 ks | žloutek |
3 lžíce | mouka hladká |
- - | pepř mletý |
50 ml | víno bílé |
- - | paprika mletá |
100 g | játra drůbeží |
100 g | maso uzené |
500 g | kýta vepřová |
50 g | žampiony |
50 g | sýr smetanový |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.