Maso na worcestru

Recept na chuťově moc dobré maso z králíka nebo kuřete.


5.09x
90 min
1×

Ingredience

1 kskrálík nebo kuře

směs

5 lžicolej
1 lžícesůl
1 lžícekmín
1 lžičkamletý pepř
1 lžíceworcestrová omáčka
0.5 lžícemletá sladká paprika
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

podle potřeby

máslo
voda na podlití

podle chuti

slanina nebo uzený bůček

Postup přípravy

Nejprve si připravíme směs z worcestru, soli, kmínu, pepře, oleje a mleté papriky. Nakrájíme si 2 velké cibule, které dáme do tukem vymazaného pekáčku. Na cibuli dáme na kousky nakrájené maso obalené ve worcestrové směsi a zbylou částí maso polijeme. Poklademe máslem (jak má kdo rád). Já přidávám ještě anglickou slaninou nebo kousky uzeného bůčku. Podlijeme trochou vody a dáme péct, až je maso měkké. Na recept můžeme použít králičí i kuřecí maso. Maso na worcestru podáváme s přílohou podle vlastní chuti, doplníme zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso na worcestru

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena