Maso na worcestru

Recept na chuťově moc dobré maso z králíka nebo kuřete.


5.09x
90 min
1×

Postup přípravy

Nejprve si připravíme směs z worcestru, soli, kmínu, pepře, oleje a mleté papriky.

Nakrájíme si 2 velké cibule, které dáme do tukem vymazaného pekáčku. Na cibuli dáme na kousky nakrájené maso obalené ve worcestrové směsi a zbylou částí maso polijeme. Poklademe máslem (jak má kdo rád). Já přidávám ještě anglickou slaninou nebo kousky uzeného bůčku. Podlijeme trochou vody a dáme péct, až je maso měkké.

Na recept můžeme použít králičí i kuřecí maso. Maso na worcestru podáváme s přílohou podle vlastní chuti, doplníme zeleninovým salátem.
user-icon

autor MIKI


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso na worcestru

Zpět na recept