Maso mexico

Recept na chutné a jednoduché jídlo.


4.715x
60 min
4×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme na jemno. Vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostky.

Na oleji necháme zesklovatět cibuli,přidáme koření a maso, které necháme pod pokličkou pustit šťávu, asi tak 15 - 20 minut. Pak přidáme konzervu červených fazolí s kukuřicí v mírně pikantním nálevu a vaříme, dokud nám maso úplně nezměkne. Nakonec přidáme kečup a hořčici. Maso mexico necháme projít varem. Podle potřeby podléváme vodou.

Maso mexico podáváme s čím chceme. Maso chutná jak s pečivem, brambory, těstovinami tak i s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso mexico

Zpět na recept