Martin houbový guláš

Guláš z čerstvých hub, kterému se těžko odolává.


3.184x
60 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
olej
sůl
2 kscibule
1 lžícevegeta
1 kghouby
0.5 kostkymasox
1 lžícehladká mouka
2 ksšunková klobása
1 lžícemletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme. Houby očistíme a pokrájíme.

Rozehřejeme si olej a zpěníme na něm cibuli a česnek. Přidáme papriku, připravené houby a orestujeme. Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme doměkka. Zatím si pokrájíme klobásu na kolečka.

Základ na houbový guláš zaprášíme moukou, opět podlijeme vývarem, přidáme kolečka klobásky, vegetu a na mírném ohni vaříme asi 20 minut.

Martin houbový guláš pepříme až na talířích a to čerstvě mletým pepřem. Houbový guláš podáváme s tmavým pečivem.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Martin houbový guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena