Martin houbový guláš

Guláš z čerstvých hub, kterému se těžko odolává.


3.184x
60 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme. Houby očistíme a pokrájíme.

Rozehřejeme si olej a zpěníme na něm cibuli a česnek. Přidáme papriku, připravené houby a orestujeme. Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme doměkka. Zatím si pokrájíme klobásu na kolečka.

Základ na houbový guláš zaprášíme moukou, opět podlijeme vývarem, přidáme kolečka klobásky, vegetu a na mírném ohni vaříme asi 20 minut.

Martin houbový guláš pepříme až na talířích a to čerstvě mletým pepřem. Houbový guláš podáváme s tmavým pečivem.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Martin houbový guláš

Zpět na recept