Marseillské brambory

Tak trochu bramborová polévka s mořským ďasem, spoustou zeleniny a šafránem.


3.0734x
75 min

Ingredience

- -česnek
- -sůl
- -petrželka
3 ksrajčata
600 gbrambory
1 kscibule
2 kspórek
1 ksfenykl
- -šafrán
- -pepř mletý
- -olej olivový
1 lvývar zeleninový
1 ksceler řapíkatý
500 gďas mořský
- -bobkový list

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na kostičky nebo kolečka! Pórek, cibuli, rajčata a fenykl osmahneme na oleji, přidáme česnek, bobkový list, celer, brambory a opékáme asi 5 minut. Nakonec přilijeme vývar a koření a dusíme asi 25 minut. Rybu nakrájíme na porce, do zeleniny přidáme šafrán a petrželku a rybu dusíme asi jen 3 minuty.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marseillské brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena