Marokánky s kandovaným ovocem

Recept na marokánky, které jsou lepší než z krámu.


4.544x
0
1×

Postup přípravy

Smetanu ke šlehání, cukr, vanilkový cukr a mouku svaříme za stálého míchání. Hned odstavíme a přisypeme kandované ovoce a ořechy, vše nakrájené na malé kousky.

Na plech vyložený pečícím papírem děláme lžicí malé hromádky a pozvolna pečeme ve vyhřáté troubě.

Marokánky sundaváme z plechu vlažné a po vychladnutí máčíme zespoda v rozpuštěné čokoládě.
user-icon

autor ivannka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marokánky s kandovaným ovocem

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.