Marinovaný tuňák s jarní cibulkou

Nenáročná příprava na rybu. Recept jistě zvládnete a navíc si výtečně pochutnáte!


4.25x
60 min

Postup přípravy

Sójovou omáčku, med a balsamico dobře promícháme. Zázvor (asi 2 cm) nastrouháme, jarní cibulku nasekáme na jemno.

Zázvor a cibulku přidáme do marinády.

Tuňákové plátky opláchneme, dobře osušíme a potřeme je připravenou marinádou. Necháme je odpočinout alespoň na hodinku.

Marinované plátky v pánvi s troškou olivového oleje nebo na grilu restujeme z každé strany 4 minuty.

Marinovaného tuňáka s jarní cibulkou upravíme na talíř a podáváme s naší oblíbenou přílohou.

user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaný tuňák s jarní cibulkou

Zpět na recept