Jemné vepřové řízky s tenkou krustičkou podáváme s teplým hráškem a sázeným vejcem.
2 ks | vejce |
1 lžíce | máslo |
2 ks | jarní cibulka |
4 plátky | vepřová kýta |
400 g | hrášek sterilovaný |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
4 ks | vejce |
1 lžíce | solamyl |
100 ml | majonéza |
1 lžíce | sójová omáčka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena