Dušená mrkev jako parádní příloha i plnohodnotné jídlo: Na másle, s medem, po asijsku i s vepřovým
Dušená mrkev? To je pohádkové jídlo, když víme, jak ji připravit. Nevěříte? Známe sedm chutných způsobů, jak ji připravit – na másle, s medem, po asijsku, s hráškem nebo jako hlavní jídlo s vepřovým. Dozvíme se taky, jestli je lepší škrábat nebo ne, proč se vyplatí mrkev s natí a jak ji správně krájet.
Mrkev na sladko: Upečte si rychlé mrkvové muffiny s medem a ořechy
Pokud hledáte recept na opravdu vláčné muffiny, tady jsou. Z mrkve, mletých vlašských oříšků a doslazené medem a třtinovým cukrem.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.

Autor:Gaudencia




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena