Marinované vepřové koleno na fazolích

Skvělá kombinace masa a luštěnin.


4.415x
0

Postup přípravy

Z piva, medu, nasekaného tymiánu a čerstvě umletého pepře připravíme marinádu.

Vepřové koleno nasolíme a nařízneme až ke kosti, aby se marináda do masa dobře dostala. Koleno vložíme do hlubšího pekáčku, zalijeme marinádou a pod poklicí pečeme na 150 °C 3 hodiny.

Zatím si v pánvi (nejlépe wok) na oleji orestujeme cibuli nakrájenou nadrobno se slaninou nakrájenou na nudličky. Přidáme fazole z plechovky. Dobré jsou bílé v pikantní omáčce, ale záleží na tom, co máme rádi. A nakonec mražené fazolové lusky. Podusíme a dochutíme solí, pepřem a kečupem.

Marinované koleno podáváme na fazolích, pokrm dobře chutná s pečivem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované vepřové koleno na fazolích

Zpět na recept