Marinované kuřecí prso Satay s petrželovými bramborami

Recept na velmi dobré marinované kuřecí prso s petrželovými brambory.


3.73x
45 min

Postup přípravy

Očistíme kuřecí prsa s kostí, pak osolíme a opepříme. Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a z obou stran orestujeme.

Na marinádu si připravíme burské ořechy, kokosové mléko, česnek, zázvor, chilli papričky a vše společně rozmixujeme. Kuřecí prso vložíme do marinády a dáme péct do trouby na asi 7 minut při 180 °C.

Na okurkový salát nastrouháme okurku, osolíme a opepříme, smícháme s bílým jogurtem, utřeným česnekem a sušenou mátou.

Marinované kuřecí prso Satay servírujeme s uvařenými brambory smíchanými s jemně nasekanou petrželkou s plochými listy a okurkovým salátem s jogurtem a mátou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované kuřecí prso Satay s petrželovými bramborami

Zpět na recept