Marinovaná vepřová žebírka

Jednoduchý recept na chutná žebírka v marinádě.


4.36x
60 min
1×

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme, česnek prolisujeme a cibuli nasekáme nadrobno. Žebírka opláchneme, osušíme a rozdělíme na menší díly. Červené víno promícháme s mletým zázvorem. Do červeného vína se zázvorem ponoříme žebírka a častěji je obracíme. Potom je necháme odstát na půl hodiny.

Chilli omáčku promícháme s vínem, se sojovou omáčkou, nasekanou cibulí, lisovaným česnekem, sezamovým olejem, cukrem, solí a pepřem. Touto připravenou omáčkou dobře potřeme vepřové žebírka z obou stran.

Vepřová žebírka připravíme na rozpáleném grilu.

Marinovaná vepřová žebírka podáváme se salátem a čerstvým pečivem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaná vepřová žebírka

Zpět na recept