Marináda z červeného vína

Jednoduchý recept na marinádu pro zvěřinu.


4.65x
10 min

Ingredience

3 snítkytymián
2-3 listykoriandr
2 ksšalotka
3 ksbobkový list
2 lžíceolivový olej
400 mlčervené víno
1 lžícecelý barevný pepř
3 kuličkycelé nové koření

Postup přípravy

Šalotky očistíme a nasekáme najemno. Tymián a koriandr opereme, osušíme a nasekáme nahrubo.

Do vína vmícháme olej, bylinky a šalotku. Pokud chceme zvýraznit chuť koření, můžeme jej lehce rozdrtit v hmoždíři a potom teprve smíchat koření s vínem.

Do marinády červeného vína naložíme zvěřinu a necháme uležet aspoň 1 - 2 dny.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marináda z červeného vína

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena