Marináda s majonézou

Recept na marinádu vhodnou k nakládání ryb.


4.740x
0

Ingredience

40 golej
50 gcibule
50 gceler
200 gmajonéza
1 kscitron
50 gmrkev
50 gokurka
50 ghladká mouka
2.5 dlsmetana ke šlehání

podle chuti

cukr
sůl
mletý pepř
worcesterská omáčka

Postup přípravy

Osolené, opepřené porce ryb obalíme v mouce, opečeme na oleji po obou stranách a vyjmeme na mísu. Pánev s tukem necháme vychladnout. Mrkev a celer očistíme, nakrájíme na nudličky a stranou uvaříme. Necháme vychladnout. Zbylou zeleninu očistíme a nasekáme. Ve zbylém prochladlém tuku rozmícháme majonézu, smetanu, přidáme cukr, worcesterskou omáčku. Dále přidáme zeleninu, cibuli, okurky a podle chuti marinádu okyselíme a osolíme. Nalijeme na rybu a necháme ji v této marinádě odležet přes noc. Toto množství stačí na 1 kg ryby.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marináda s majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena