Marináda s majonézou

Recept na marinádu vhodnou k nakládání ryb.


4.740x
0

Postup přípravy

Osolené, opepřené porce ryb obalíme v mouce, opečeme na oleji po obou stranách a vyjmeme na mísu. Pánev s tukem necháme vychladnout. Mrkev a celer očistíme, nakrájíme na nudličky a stranou uvaříme. Necháme vychladnout. Zbylou zeleninu očistíme a nasekáme.

Ve zbylém prochladlém tuku rozmícháme majonézu, smetanu, přidáme cukr, worcesterskou omáčku. Dále přidáme zeleninu, cibuli, okurky a podle chuti marinádu okyselíme a osolíme. Nalijeme na rybu a necháme ji v této marinádě odležet přes noc.

Toto množství stačí na 1 kg ryby.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marináda s majonézou

Zpět na recept