Vaření.czReceptyMarináda na přípravu čínských jídel

Marináda na přípravu čínských jídel

Trochu více ingrediencí a marináda má hned jiný šmrnc.


4.643x
10 min

Ingredience

0.5 lžičkysůl
2 ksvejce
1 lžičkamajoránka
2 lžičkyhořčice
1 lžičkakečup
1 lžičkavegeta
1 lžičkamletý pepř
1 lžičkakari koření
1 lžičkamletý kmín
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžičkaworcesterová omáčka

Postup přípravy

Připravíme si mističku, do které rozklepneme celá vejce. Přisypeme sůl, pepř, kmín, kari, mletou papriku a vegetu, přidáme worcesterovou omáčku, kečup a hořčici. Všechno spolu důkladně vyšleháme. Marináda na přípravu čínských jídel je vhodná zejména na naložení tofu, které takto marinujeme 24 hodin. Pak jen běžně opékáme na oleji.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marináda na přípravu čínských jídel

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena