Marináda na hermelín

Jednoduchá pikantní marináda k ochucení hermelínu. Připravte si podle receptu zajímavě kořeněný hermelín, který vám jistě zachutná.


4.69x
25 min
2×

Ingredience

1 kshermelín

marináda

2 stroužkyčesnek
1 lžičkabazalka
1 lžičkaoregano
1 lžičkasteakové koření
2 lžícesójová omáčka
4 lžícepanenský olivový olej
kapkachilli omáčka
1 lžičkakoření na kuře
1 lžičkakoření na grilovaný hermelín

Postup přípravy

Do hlubokého talíře dáme 4 polévkové lžíce extra panenského oleje, 2 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 stroužky prolisovaného česneku a trochu chilli omáčky. Rozmícháme a jdeme kořenit. Přidáme malou lžičku oregana, bazalky, koření na kuře, koření na grilovaný hermelín a steakové koření. Vše důkladně promícháme, aby se nám olej se sójovou omáčkou spojili se všemi ingrediencemi. Hermelín pokryjeme celý marinádou a necháme ho 20 minut marinovat. Je dobré hermelín po 10 minutách otočit a znova celý potřít marinádou. Následně zabalíme marinovaný sýr do alobalu a dáme přes noc odležet do lednice. Marinádu na hermelín používáme k přípravě dokonalé sýrové chuťovky, kterou můžeme po odležení podávat s čerstvým chlebem nebo pečivem.
user-icon

autor Sabina B


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marináda na hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena