Potíráme-li rybu během grilování vlastní marinádou, dodáme ji pikantnější a ostřejší chuť.
Hodnocení
3.4
/ 5 (59x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
marináda
3 lžíce
olej
1 ks
citron
1 lžička
med
1 lžíce
sójová omáčka
1 lžička
tabasco
1 lžíce
balzamikový ocet
podle chuti
sůl
pepř
Postup přípravy
Z citronu vymačkáme šťávu a připravíme si ostatní ingredience.
Do misky si dáme šťávu z citronu, sójovou omáčku, tabasco, sůl, pepř, med a balzamikový ocet. Všechny ingredience promícháme, aby se dobře rozpustily. Pak pomalu a pečlivě přimícháváme olej.
Rybu marinádou během grilování potíráme a těsně před jeho koncem ještě jednou potřeme, dodáme tím rybě zvlášť výrazné aroma.