Maminčin jahodový punč

Alkoholický likér z jahod.


2.074x
10 min

Postup přípravy

1kg čerstvých a zralých jahod rozmačkáme v hrnci, přidáme 1 kg práškového cukru, promícháme a necháme přes noc ve studenu.

Druhý den šťávu přecedíme, přidáme 1/4 litru červeného vína, šťávu z jednoho citronu. Necháme 4 minuty povařit a poté vychladit. Do vychladlého přilijeme 1/4 l rumu. Studený punč nalijeme do lahví a uschováme.

Podáváme zředěné horkou vodou.
user-icon

autor brodyna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maminčin jahodový punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena