Malinové pusinky

Velice chutné cukroví s vyšším obsahem cukru a jemnou malinovou příchutí.


2.9895x
30 min

Postup přípravy

Ve šlehači nebo v míse ušleháme bílky s cukrem do pěny. Džem rozmačkáme vidličkou a vmícháme jej do základu těsta. Pak do těsta vmícháme po lžících mouku a promícháme.

Plech vymažeme tukem a lžící na něj klademe z malinového těsta malé hromádky. Malinové pusinky v troubě sušíme na 90 - 100 °C asi 30 minut, poté je necháme vychladit.

Malinové pusinky podáváme nejlépe studené. Krásně dozdobí sváteční stůl.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Malinové pusinky

Zpět na recept