Malinové pudinkové cukroví

Jednoduché a voňavé cukroví syté barvy, bez nutnosti zdobení.


0.00x
150 min

Postup přípravy

Obvyklým způsobem připravíme těsto na linecké cukroví - máslo, vejce, mouku, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva dobře promícháme, poté vmícháme práškový pudink asi ze čtyř sáčků. Vypracujeme vláčné, hladké, nelepivé těsto. Necháme dvě hodiny v lednici odpočinout, poté vyválíme a obvyklým způsobem vykrajujeme různé tvary.


Pudinkové cukroví klademe na plech a pečeme na 180 stupňů. Po vychladnutí plníme krémem nebo mažeme marmeládou, můžeme polévat polevou a různě zdobit. Cukroví však vypadá moc pěkně i bez zdobení. Cukroví krásně voní a má hezkou barvu po barvě pudinku. Můžeme využít různé druhy pudinků, například také pistáciový pro zelenou barvu.


Ořechové, kokosové i s čokoládou: Ty nejlepší recepty na cukroví podle oblíbené suroviny


Každý má rád jiný druh cukroví, někomu vadí ořechy, jinému kokos, někdo miluje čokoládu. Vybrali jsme pro vás 9 známých i méně známých druhů cukroví podle suroviny, které při pečení dáváte přednost.


Ořechové,

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Malinové pudinkové cukroví

Zpět na recept