Makarónový nákyp

Nákyp z těstovin, uzenin a sýru.


3.0128x
90 min

Postup přípravy

Makaróny nalámeme na malé kousky. V osolené vodě je podle návodu uvaříme doměkka. Scedíme je a necháme okapat. Troubu předehřejeme na 220°C.

Salám nakrájíme na drobné kostičky a vmícháme do scezených makaronů. Zapékací mísu vymastíme tukem a naplníme jí hotovou směsí.

Promícháme rajský protlak s kečupem, okořeníme a zahřejeme. Ušleháme šlehačku s vejci a vše vmícháme do vlažného protlaku.

Rajskou omáčkou přelijeme nákyp, povrch posypeme sýrem a 30 minut zapékáme.

Před podáváním sypeme makarónový nákyp čerstvě sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Makarónový nákyp

Zpět na recept