Madridská vepřová žebírka

Výtečná španělská specialita pečená s feferonkou.


2.91363x
120 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
petrželka
majoránka
1-2 ksfeferonka
1 ksbobkový list
4 lžíceolivový olej
mletý černý pepř
4 ksvepřová žebra

Postup přípravy

Česnek a feferonku očistíme. Česnek, feferonku a petrželku nasekáme najemno. Česnek s petrželkou smícháme s olejem. Přidáme bobkový list, majoránku, feferonku, pepř a sůl.

Jemně naklepaná žebírka potřeme připravenou směsí a necháme chvíli odležet.

Připravená madridská vepřová žebírka pečeme doměkka v rozehřáté troubě. Při pečení je přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou.

Upečená madridská vepřová žebírka podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Madridská vepřová žebírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.