Maďarský nákyp z cibulky

Vařené brambory se salámem a paprikou zaléváme smetanovou zálivkou ochucenou paprikou a sýrem.


2.9990x
75 min

Ingredience

- -sůl
2 ksvejce
- -máslo
1 svazekpetrželka
250 gbrambory
200 mlsmetana
150 gsmetana kysaná
- -pepř mletý
- -paprika mletá
0.5 kspaprika červená
0.5 kspaprika zelená
1 svazekcibulka jarní
100 gsýr ovčí
- -tabasko
200 gsalám uherský

Postup přípravy

Svazek cibulky nakrájíme na kolečka, brambory uvaříme ve slupce a vychladlé pak nakrájíme na kostky. Papriky nakrájíme na proužky a salám na kostičky, petrželku natrháme, smícháme s bramborami a zeleninou a dáme do vymaštěné formy. Potom smícháme vejce, kysanou a normální smetanu, okořeníme paprikou, solí a pepřem, přidáme tabasko, nalijeme na nákyp, posypeme sýrem, navrch poklademe máslo a dáme péct asi na 30-40 minut na 180 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarský nákyp z cibulky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena