Maďarské vepřové kousky

Chutný oběd pro celou rodinu.


3.85x
45 min

Ingredience

2 kspaprika
1 kscibule
2 ksrajče
150 gžampiony
300 gvepřová játra
400 gvepřová kýta

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata na špičce nařízneme do kříže nožem, spaříme a oloupeme. Také nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji maso orestujeme, přidáme cibuli, papriku a rajčata, vše orestujeme, promícháme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Játra a žampiony nakrájíme na plátky a na oleji opečeme. Vsypeme do směsi s vepřovou kýtou, promícháme a krátce podusíme. Nejlepší přílohou k maďarským vepřovým kouskům jsou americké brambory či hranolky.
user-icon

autor ejmik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maďarské vepřové kousky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena