Luštěninový salát k masu

Nenáročný recept na dobrou luštěninovou přílohu k různým masům.


3.45x
60 min

Ingredience

1 špetkasůl
15 gčočka
15 ghrách
15 gcizrna
1 lžičkaplnotučná hořčice
1 lžičkacitronová šťáva
1 ksčervená cibule
1 špetkamletý černý pepř

Postup přípravy

Nejprve uvaříme luštěniny, které předem namočíme na pár hodin do vody, po uvaření necháme luštěniny vychladnout. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Cibuli smícháme s luštěninami, ochutíme solí, pepřem a hořčicí. Salát nakonec pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet.

Luštěninový salát podáváme k různě upraveným masům.
user-icon

autor Mína


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Luštěninový salát k masu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.