Luštěninová polévka s kuřecími prsíčky

Polévka samá chuť pro 4 mlsné jazýčky.


3.89x
30 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme, celer očistíme.

Kuřecí maso nakrájíme a opečeme na oleji dozlatova, vyjmeme a ve výpeku osmahneme najemno posekaný česnek a celer.

Bílé a červené fazole, cizrnu a kukuřici propláchneme vodou a necháme dobře okapat.

Luštěniny přidáme k celeru, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, okořeníme paprikou a na mírném ohni dusíme asi 15 minut. Kuřecí maso vložíme do hrnce a prohřejeme.

Luštěninovou polévku rozdělíme na talíře a ozdobíme kadeřavou petrželkou. Podáváme s celozrnou bagetou.
user-icon

autor jaja23


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Luštěninová polévka s kuřecími prsíčky

Zpět na recept