Lucifer s hranolky

Opravdu ostré jídlo pro odvážlivce.


4.623x
25 min
5×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a promícháme ho se solí, pepřem, sladkou paprikou, sójovou omáčkou a jednou lžičkou feferonek mletých v soli. Ty jsou k dostání hotové ve skleničkách v běžném obchodě. Zeleninu očistíme.

Na rozpálený olej dáme zkaramelizovat nahrubo nastrouhanou mrkev a přidáme na plátky nakrájený česnek. Ten necháme jen provonět a ihned dáme restovat směs masa. Když se maso zatáhne, ztlumíme plamen a na pánev přisypeme na kolečka pokrájený pórek, proužky nakládané červené papriky bez nálevu. Přidáme kečup podle potřeby, aby se nám maso dobře promíchalo, ale přitom nebylo zalité kečupem. Směs lucifer necháme chvíli podusit a ke konci přidáme ještě dvě lžičky feferonek.

Směs lucifer podáváme nejlépe s hranolky pečenými v troubě.
user-icon

autor Pitri.s1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lucifer s hranolky

Zpět na recept