Lucifer s hranolky

Opravdu ostré jídlo pro odvážlivce.


4.623x
25 min
5×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
olej
sůl
1 kspórek
kečup
1 ksmrkev
sójová omáčka
500 gkuřecí maso
500 gvepřové maso
mletá sladká paprika
1 kssterilovaná paprika
mletý černý pepř
feferonky mleté v soli

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a promícháme ho se solí, pepřem, sladkou paprikou, sójovou omáčkou a jednou lžičkou feferonek mletých v soli. Ty jsou k dostání hotové ve skleničkách v běžném obchodě. Zeleninu očistíme. Na rozpálený olej dáme zkaramelizovat nahrubo nastrouhanou mrkev a přidáme na plátky nakrájený česnek. Ten necháme jen provonět a ihned dáme restovat směs masa. Když se maso zatáhne, ztlumíme plamen a na pánev přisypeme na kolečka pokrájený pórek, proužky nakládané červené papriky bez nálevu. Přidáme kečup podle potřeby, aby se nám maso dobře promíchalo, ale přitom nebylo zalité kečupem. Směs lucifer necháme chvíli podusit a ke konci přidáme ještě dvě lžičky feferonek. Směs lucifer podáváme nejlépe s hranolky pečenými v troubě.
user-icon

autor Pitri.s1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lucifer s hranolky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena