Lívance s masem

Lívance plněné směsí mletého masa podáváme sypané petrželkou nebo pažitkou a ozdobené kysanou smetanou.


3.0542x
45 min

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibuli, přidáme mleté vařené maso, ochutíme, přidáme vejce a zamícháme. Lívance si uděláme tak, že vejce rozmícháme se solí a cukrem, přidáme půl sklenice mléka, vsypeme mouku a vypracujeme těsto, aby v něm nebyly hrudky. Potom těsto zředíme zbylým mlékem. Na pánev nalijeme těsto a smažíme lívanec z jedné strany dorůžova. Potom je vyndáme z pánve, na opečenou stranu dáme směs z masa a těsto přehneme do tvaru půlměsíce. Poté lívance dopečeme na pánvi a podáváme s rozpuštěným máslem a kysanou smetanou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lívance s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.