Namísto tradičního smaženého vánočního kapra si můžeme připravit dietní verzi ryby upečené v těstě. Může to být lín, ale i kapr.
1 ks | citron |
2 ks | ryba lín |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
citronová šťáva | |
těsto | |
2 ks | vejce |
100 ml | voda |
500 g | hladká mouka |
2 lžíce | škrobová moučka |
150 g | rostlinný tuk |
na potření | |
1 ks | vejce |
podle potřeby | |
rozmarýn | |
sezamová semínka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.