Levná pohanková polévka

Pohanka je velmi zdravá a zapomíná se na ni. Tato polévka svou vůní příláká mnoho jedlíků.


4.676x
25 min
12×

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme. Kdo má rád žampiony, může přidat nakrájené čerstvé. Kdo má rád hodně zeleniny, nic nezkazí když přidá i pórek nebo balíček mražené zeleniny

Pohanku na másle osmažíme. Zalijeme ji vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, masox a vaříme asi 15 minut. Pak polévku vypneme.

Do pohankové polévky přidáme najemno nakrájenou petrželku nebo pažitku.

Levnou pohankovou polévku podáváme teplou.
user-icon

autor 256712


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Levná pohanková polévka

Zpět na recept