Levná pohanková polévka

Pohanka je velmi zdravá a zapomíná se na ni. Tato polévka svou vůní příláká mnoho jedlíků.


4.676x
25 min
12×

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme. Kdo má rád žampiony, může přidat nakrájené čerstvé. Kdo má rád hodně zeleniny, nic nezkazí když přidá i pórek nebo balíček mražené zeleniny Pohanku na másle osmažíme. Zalijeme ji vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, masox a vaříme asi 15 minut. Pak polévku vypneme. Do pohankové polévky přidáme najemno nakrájenou petrželku nebo pažitku. Levnou pohankovou polévku podáváme teplou.
user-icon

autor 256712


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Levná pohanková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena