Letní bramborový salát k rybám

Bramborový salát s netradiční úpravou některých ingrediencí.


4.69x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na měsíčky a naložíme do opepřené směsi octa s vodou. Mrkev, petržel, celer a brambor uvaříme v osolené vodě tak, aby nebyly úplně měkké ani příliš tvrdé. Vše necháme odstát asi 3 hodiny.

Zeleninu nakrájíme na větší kostičky a smícháme ve velké míse se směsí cibule, octa a vody.

Jakmile je smícháno, přebytečnou tekutinu vylijeme. Podle chuti můžeme přidat ještě nadrobono nakrájenou zavařenou okurku nebo rajče.

Po uležení na chladném místě máme skutečně osvěžující letní bramborový salát, který ocení v horkých letních dnech každý.

Letní bramborový salát se hodí k pečené nebo smažené rybě, jako je například pangassius.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Letní bramborový salát k rybám

Zpět na recept