Leskovacké maso s cibulí

Grilované kousky kýty zapečené s cibulí a feferonkou.


2.91071x
45 min

Postup přípravy

Vepřové maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Pak je osolíme a napícháme na grilovací jehly. Potřeme je olejem a na roštu nebo grilu je opečeme.

Upečené maso stáhneme z jehly. Zapékací misku vymažeme a vsypeme do ní maso. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno.

V pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme feferonku, osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželkou a smažíme 2 - 3 minuty. Pak osmahlou cibuli promícháme s masem, malinko podlijeme a zapečeme v troubě.

Leskovacké maso s cibulí podáváme s jakoukoliv úpravou brambor nebo pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Leskovacké maso s cibulí

Zpět na recept