Doporučujeme vyzkoušet odlehčenou verzi vajíčkového velikonočního salátu. Stačí nakrájet spoustu čerstvé, křupavé zeleniny a místo majonézy přidat kvalitní bílý jogurt. Nejlépe ten, který zraje v kelímku. Dosáhnete tím správné konzistence salátu.
1 hrst | petrželka |
1 lžíce | hořčice |
1 svazek | ředkvičky |
10 ks | vejce natvrdo |
2 ks | řapíkatý celer |
0.5 ks | červená cibule |
400 g | bílý selský jogurt |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.