Vaření.czReceptyLehký krém do žloutkových věnečků

Lehký krém do žloutkových věnečků

Recept na vynikající lehký krém bez másla.


4.114x
60 min

Postup přípravy

Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý sníh. Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme klasický pudink. Do horkého pudinku zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Trochu zchladlým krémem naplníme žloutkové věnečky. Krém používáme na klasicky připravené věnečky z odpalovaného těsta ze 40 dkg hladké mouky, 20 dkg tuku na pečení, 0,5 l vody a špetky soli. Povrch věnečků můžeme pocukrovat. Lehký krém naplněný do žloutkových věnečků jim dodá nezapomenutelnou chuť.
user-icon

autor lumik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lehký krém do žloutkových věnečků

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena