Lahodné smažené šunkové „Beignet"


3.0769x
120 min

Ingredience

sůl
petrželka
1 žloutek
1 bílek
pepř
špetka soli
160 mlsvětlé pivo
1 lžícerozpuštěné máslo
110 mlpřesátá mouka
170 mldrobné kostičky nakrájené šunky
1 lžíceposekaná petrželka
Worchesterová omáčka
olej na smažení Ceres soft
1 kscitrón (na podávání)

Postup přípravy

V míse našleháme žloutek s máslem. Pomalu zašleháváme mouku se solí. Přidáme pivo, otevřené hodinu dopředu a zamícháme ho dovnitř bez šlehání. Směs necháme stát 1 hodinu, až nakyne.
Lehce dovnitř vložíme sníh našlehaný do pevna. Přidáme šunku, petrželku, Worcesterovou omáčku, sůl a pepř. Po lžících vkládáme směs do rozehřátého tuku Ceres soft a smažíme koblížky dozlatova. Osušíme je na ubrousku.
Beignet podáváme horké s petrželkou a 1/4 citronu.
user-icon

autor admin_iva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lahodné smažené šunkové „Beignet"

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena