Lahodná domácí majonéza

Další verze receptu na chutnou majonézu.


4.712x
30 min

Postup přípravy

Žloutky a hořčici vařečkou vymícháme. Ochutíme solí, mletým pepřem a špetkou cukru.

Ve vyšší misce za stálého míchání pomocí metličky nebo tyčového mixéru přiléváme do žloutků po malých částech olej. Když je majonéza hladká a pevná, přilijeme do ní sladkou smetanu. Zlehka promícháme a prošleháme.

Lahodnou domácí majonézu dochutíme solí a mletým pepřem. Můžeme přidat ocet, který ale nemusí být.

Lahodná domácí majonéza se bude hodit pro každou příležitost.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lahodná domácí majonéza

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Slovenská
K příležitosti
Velikonoční recepty