Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

Netradiční recept z vepřové kýty.


4.734x
35 min
15×

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme a rozložíme do vymazané zapékací mísy. Jogurt rozmícháme s utřeným česnekem, hořčicí a rozetřeme na plátky masa.

Kýtu zapékáme ve středně vyhřáté troubě pozvolna asi 30 minut. V polovině zapékání ještě posypeme sýrem a necháme úplně rozpustit. Kýta zapečená v česnekovém jogurtu nám krásně zezlátne.

Kýtu zapečenou v česnekovém jogurtu podáváme třeba s brambory na jakýkoliv způsob.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kýta zapečená v česnekovém jogurtu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká