Kýta po myslivecku

Tuto pečeni se žampióny a smetanovou omáčkou můžeme podávat s těstovinami nebo knedlíky.


3.0602x
30 min
1×

Postup přípravy

Do masa vetřeme sůl, pepř a divočinku a necháme uležet, potom maso opečeme na oleji v tlakovém hrnci, zalijeme vývarem, uvedeme do varu a nakonec hrnec zavřeme, vaříme asi 25 minut. Pokrájené žampióny přidáme k masu, povaříme a nakonec vmícháme smetanu, jíšku, povaříme a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kýta po myslivecku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.