Klasické bramboráky zná téměř každý, ale velmi chutný je i bramborák připravovaný z kynutého těsta.
3 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
500 g | brambory |
125 ml | mléko |
1 lžička | majoránka |
50 g | droždí |
1 lžička | cukr krupice |
4 lžíce | hladká mouka |
500 g | vařené brambory |
sádlo na vymazání | |
200 g | tučné maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.