Vaření.czReceptyKynuté těsto se špaldovou moukou pro domácí pekárnu

Kynuté těsto se špaldovou moukou pro domácí pekárnu

Recept na kynuté těsto vhodné k připravě závinu, buchet a koláčů.


5.04x
160 min

Postup přípravy

Hladkou a špaldovou mouku, cukr krupice, droždí, mléko a sůl vložíme do pekárny a spustíme program hnětení - kynutí. Poté těsto vyklopíme a zpracujeme. Kynuté těsto se špaldovou moukou používáme podle chuti k připravě závinu, buchet a koláčů. Špaldová mouka dodá těstu lehce oříškovou příchuť. Kynuté těsto se špaldovou moukou pro domácí pekárnu je vhodné pro přípravu nízkosacharidových pokrmů a pro dietu při těhotenské cukrovce. Doba přípravy je uvedena včetně délky programu pekárny.
user-icon

autor soptik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kynuté těsto se špaldovou moukou pro domácí pekárnu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena