Květákový salát s masem

Vydatná porce tohoto salátu nahradí hlavní chod.


3.0445x
30 min

Postup přípravy

Nejprve opečeme vepřové maso. Můžeme ho několik hodin před přípravou naložit, aby jeho chuť v salátu nezanikla. Maso necháme vychladnout a nakrájíme je na kostky. Očištěný a opraný květák rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. V míse dobře promícháme majonézu, zakysanou smetanu, ušlehanou smetanu, jemně nakrájenou pažitku, několik kapek citronové šťávy, mletý pepř a sůl. Nakonec přidáme růžičky salátu a nakrájené vepřové maso. Salát promícháme a dáme vychladit. Pak můžeme podávat.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Květákový salát s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena