Květákový salát s masem

Vydatná porce tohoto salátu nahradí hlavní chod.


3.0445x
30 min

Postup přípravy

Nejprve opečeme vepřové maso. Můžeme ho několik hodin před přípravou naložit, aby jeho chuť v salátu nezanikla. Maso necháme vychladnout a nakrájíme je na kostky.

Očištěný a opraný květák rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. V míse dobře promícháme majonézu, zakysanou smetanu, ušlehanou smetanu, jemně nakrájenou pažitku, několik kapek citronové šťávy, mletý pepř a sůl.

Nakonec přidáme růžičky salátu a nakrájené vepřové maso. Salát promícháme a dáme vychladit. Pak můžeme podávat.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Květákový salát s masem

Zpět na recept