Tento pokrm se prý připravoval v zámecké kuchyni. Pravdou je, že nám moc chutnal.
sůl | |
5 ks | vejce |
90 g | máslo |
mléko | |
3 ks | houska |
1 ks | květák |
60 g | parmazán |
0.5 šálku | zakysaná smetana |
omáčka | |
---|---|
1 lžička | máslo |
50 g | žampiony |
1 lžička | hladká mouka |
1-2 lžíce | zakysaná smetana |
citronová šťáva | |
50 g | brzlík |
1.5 šálku | bílá polévka |
autor admin_janach
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.