Květákový krém

Jednoduchý recept na zdravou polévku.


3.06x
45 min
1×

Ingredience

sůl
1 kskvěták
mletý pepř
1 kelímekzakysaná smetana
1-2 kostkyzeleninový bujon

Postup přípravy

Květák rozkrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařený květák vyjmeme a s trochou vývaru z květáku rozmixujeme. Přidáme bujon a zbytek vývaru podle požadované hustoty krému a vše ještě krátce povaříme. Květákový krém dochutíme a odstavíme. Hotový květákový krém rozdělíme na talíře a do každého talíře dáme kopeček zakysané smetany. Květákový krém ihned podáváme. Nejlepší je teplý.
user-icon

autor Raduska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Květákový krém

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Belgická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena