Tento recept je vhodný pro děti od 1 roku. Pokud bychom je chtěli udělat pro menší děti, použijeme pouze žloutky, vynecháme cibuli a upravíme koření.
2 ks | vejce |
0.5 ks | cibule |
0.5 ks | květák |
3.5 hrstě | ovesné vločky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
majoránka | |
mletý kmín | |
mletá sladká paprika |
Květákové variace: Smaženým květákem nic nezkazíte, ale tyhle recepty rozhodně zkuste!
Poradíme vám, jak květák chutně a co nejčastěji zařadit do jídelníčku. Květák se dá připravit jak pouhým povařením a klasickým smažením, tak i šikovně zapékat, tvořit z něj nejrůznější placičky, karbanátky, obohatit jím polévky či saláty, zapracovat do směsí třeba s kuskusem a také celý květák naplnit a zapéct. Zkuste některý z vybraných receptů.
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena