Květáková sekaná s mrkví a hráškem

Květákovo-masová sekaná


2.9933x
60 min
1×

Postup přípravy

Předvaříme si zeleninu (květák vaříme déle). Scedíme a necháme v sítku okapat. Housku namočíme do studené vody, cibuli nakrájíme na kostičky. Mleté maso, vymačkanou housku a půlku zeleniny, vejce, cibuli a hořčici smícháme, osolíme, opepříme a důkladně prohněteme. Rukama vytvarujeme šišku a pěkně ji uhladíme. Dáme do pekáče a pokapeme olejem. Pečeme při teplotě 200 stupňů zhruba 50 minut. Na rozehřátém másle orestujeme mouku, přidáme mléko a vývar ze zeleniny. Povaříme a přidáme zbytek zeleniny, nasekanou petrželku a pažitku a 5 minut znovu povaříme. Podáváme s plátky sekané.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Květáková sekaná s mrkví a hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.