Vaření.czReceptyKvěták s pařížskou omáčkou

Květák s pařížskou omáčkou

Studený květák podávaný s omáčkou a sypaný sekanými vařenými vejci.


2.979x
35 min

Postup přípravy

Očištěný a opraný květák povaříme v osolené vodě a necháme na cedníku okapat. Mouku rozmícháme v trošce smetany, vlijeme do zbylé smetany a přivedeme k varu. Osolíme, okyselíme octem, přidáme posekanou petrželovou nať a přisladíme. Takto připravenou omáčkou přelijeme studený, naaranžovaný květák na talířích. Vejce hrubě nasekáme a sypeme jimi. Květák s pařížskou omáčkou podáváme s křupavým pečivem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Květák s pařížskou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena