Květák po italsku

Jedno zeleninové jídlo pro vegetariány


3.088x
25 min

Postup přípravy

Květák vložíme do vroucí osolené vody s octem a vaříme přibližně 10 až 12 minut. Česnek rozetřeme se solí, zpěníme na oleji a pokapeme vodou, aby nezhořkl. Přidáme petrželku, protlak, vývar, opepříme a povaříme. Papriku zbavíme jadřince a jemně nasekáme. Polovinu přimícháme k protlaku a touto omáčkou polijeme uvařený horký květák, který nakonec posypeme strouhaným sýrem a zbytkem papriky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Květák po italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena