Kvasnicová pomazánka

Taky ji milujete? Skvělá chuť se spoustou vitamínů. To je kvasnicová pomazánka.


3.9452x
25 min
30×

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Droždí rozdrobíme na menší kousky.

Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice (droždí) a necháme je rozpustit. Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme. Vše promícháme a včas odstraníme z ohně, aby nebyla pomazánka moc suchá.

Kvasnicová pomazánka je nejlepší na měkkém čerstvém krajíci chleba. Ty podáváme ozdobené kyselou okurkou nebo rajským jablíčkem.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kvasnicová pomazánka

Zpět na recept