Kvalitní domácí kečup

Snadný recept na domácí kečup.


3.97x
120 min
1×

Postup přípravy

Zeleninu důkladně očistíme. Rajčata a cibuli nakrájíme nadrobno, vsypeme do hrnce a dáme vařit na půl až jednu hodinu. Po uvaření vše rozmixujeme a přidáme zbytek ingrediencí. Mletou papriku použijeme sladkou nebo pálivou - podle chuti. Vaříme další půl hodinu, občas promícháme a v případě zhoustnutí dolijeme troškou vody podle toho, jak chceme mít kečup hustý. Abychom neměli v kečupu slupky a semínka z rajčat, vše propasírujeme přes sítko. Kvalitní domácí kečup přelijeme do čistých skleniček a zavařujeme cca 20 minut. Hotový kvalitní domácí kečup používáme podle chuti při přípravě jídel nebo k přímé spotřebě.
user-icon

autor maketinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kvalitní domácí kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena