Kvalitní domácí kečup

Snadný recept na domácí kečup.


3.97x
120 min
1×

Postup přípravy

Zeleninu důkladně očistíme.

Rajčata a cibuli nakrájíme nadrobno, vsypeme do hrnce a dáme vařit na půl až jednu hodinu. Po uvaření vše rozmixujeme a přidáme zbytek ingrediencí. Mletou papriku použijeme sladkou nebo pálivou - podle chuti. Vaříme další půl hodinu, občas promícháme a v případě zhoustnutí dolijeme troškou vody podle toho, jak chceme mít kečup hustý. Abychom neměli v kečupu slupky a semínka z rajčat, vše propasírujeme přes sítko.

Kvalitní domácí kečup přelijeme do čistých skleniček a zavařujeme cca 20 minut.

Hotový kvalitní domácí kečup používáme podle chuti při přípravě jídel nebo k přímé spotřebě.
user-icon

autor maketinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kvalitní domácí kečup

Zpět na recept