Kuřecí zeleninové ragú na kari

Rychlé a jednoduché jídlo, které si každý může pozměnit podle chuti.


4.715x
25 min
11×

Postup přípravy

Nejprve dáme vařit rýži. Rýži vaříme podle návodu na obalu.

Očistíme a nakrájíme kuřecí prsa na nudličky, posypeme solí a kari a dáme na rozpálenou pánev s kapkou oleje zatáhnout. Když maso zbělá, přilejeme trochu vody a přidáme nakrájenou zeleninu (pórek, mrkev, hrášek, kukuřici a brokolici - stačí mražená směs). Necháme chvíli povařit a přilijeme smetanu. Podle chuti dokořeníme kari, solí a pepřem (popřípadě sušeným česnekem).

Uvařenou rýži na talíře, doprostřed dáme připravené kuřecí zeleninové ragú na kari a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí zeleninové ragú na kari

Zpět na recept